Meniu

Începutul unei afaceri nu ar trebui să fie împovărat de birocrație și ore pierdute la cozi. Dacă ești un profesionist din industria IT care visează să-și deschidă propriul SRL sau PFA, avem soluția perfectă pentru tine. Cu peste 6 ani de experiență în domeniu și un proces simplificat, suntem alegerea ideală pentru înființarea rapidă a firmei tale.

De ce să alegi serviciile Crystal Business Solutions?

  1. Proces simplificat online: Uită de stresul și timpul pierdut la Registrul Comerțului. Cu procedura noastră online, poți completa toate documentele necesare din confortul biroului tău.
  2. Experiență și profesionalism: Cu peste 6 ani de experiență în înființarea firmelor, avem cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face procesul cât mai eficient și lipsit de griji pentru tine.
  3. Asistență personalizată: Echipa noastră de experți este mereu disponibilă pentru a răspunde întrebărilor tale și a te ghida în fiecare etapă a procesului de înființare a firmei.

Serviciile noastre principale:

  1. Înființare SRL sau PFA: Oferim asistență completă în înființarea societății tale cu răspundere limitată sau a unui sediu social, punct de lucru, în funcție de necesitățile tale.
  2. Redactare documente: De la actul constitutiv și declarația pe proprie răspundere până la procuri și cereri specifice, te vom ajuta să completezi corect și rapid toate documentele necesare.
  3. Depunere online: Uită de cozile interminabile și programările la Registrul Comerțului. Noi ne ocupăm de depunerea documentelor online, astfel încât tu să poți să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.

Cum funcționează procesul?

  1. Contactează-ne: Trimite-ne un mesaj sau completează formularul de contact de pe site-ul nostru pentru a începe procesul.
  2. Consultanță gratuită: Unul dintre consultanții noștri te va contacta pentru a discuta nevoile și cerințele tale specifice.
  3. Completarea documentelor: Ne ocupăm de completarea tuturor documentelor necesare înființării firmei tale.
  4. Depunere și finalizare: După ce toate documentele sunt completate și verificate, noi le vom depune la Registrul Comerțului, iar tu vei primi confirmarea oficială a înființării firmei tale.

Înființarea unei firme nu ar trebui să fie o sarcină complicată. Cu serviciile oastre, poți să-ți începi afacerea în câțiva pași simpli, fără să-ți pierzi timpul și energia în birocrație. Contactează-ne astăzi și începe călătoria ta către succesul în afaceri!

Photo by Campaign Creators on Unsplash