Meniu

Pentru a prelungi valabilitatea punctului de lucru sau a sediului secundar al afacerii tale, este necesar să urmezi anumiți pași și să completezi anumite documente. Iată cum poți proceda:

  1. Depune o Cerere la Registrul Comerțului: În primul rând, trebuie să completezi o cerere standard pentru depunerea și/sau menționarea actelor necesare la Registrul Comerțului din județul în care este înregistrat sediul social al societății tale.
  2. Documente Necesare:
    • Dacă ai un contract inițial de închiriere sau comodat pentru punctul de lucru sau sediul secundar, va trebui să întocmești un act adițional la acest contract, care să prevadă prelungirea valabilității.
    • Dacă nu ai un contract inițial sau acesta a expirat, va trebui să închei un contract nou de închiriere sau comodat pentru prelungirea valabilității spațiului utilizat ca punct de lucru sau sediu secundar. Acest contract trebuie să fie însoțit de documente care atestă dreptul de folosință asupra spațiului (de exemplu, o copie a actelor de proprietate).
  3. Împuternicire Specială: Este necesar să ai o împuternicire specială (autentică), avocațială sau o delegație pentru persoana desemnată să îndeplinească formalitățile legale pentru societate privind depunerea documentelor la Registrul Comerțului.
  4. Acord pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal: De asemenea, va trebui să completezi un formular standard privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Este important să ții cont că dosarul cu actele necesare pentru prelungirea valabilității punctului de lucru sau a sediului secundar poate fi depus la Registrul Comerțului începând cu prima zi de la care noul contract de închiriere/comodat produce efecte, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data la care noul act devine valabil.

Dacă ai nevoie de asistență sau de mai multe informații în legătură cu acest proces, experții noștri de la Crystal Business Solutions sunt aici pentru tine! Poți să ne contactezi pentru a primi suport și consultanță specializată în toate aspectele legate de gestionarea afacerii tale.

Pentru detalii suplimentare și pentru a solicita ajutor, poți să ne contactezi la contact@crystal-business.ro. Echipa noastră este pregătită să te asiste în toate demersurile necesare pentru prelungirea valabilității punctului tău de lucru sau a sediului secundar.