Warning: Only the first byte will be assigned to the string offset in /home/crystalbusi/public_html/wp-content/plugins/responsive-menu/v4.0.0/inc/helpers/custom-functions.php on line 218
Meniu

Anul 2024 aduce provocări și schimbări semnificative pentru mediul de afaceri din România, conform unui studiu realizat de Deloitte CFO Survey. Majoritatea respondenților se confruntă cu presiunea creșterii costurilor, în special în ceea ce privește forța de muncă, producția și distribuția, transportul și serviciile. O schimbare notabilă față de anul precedent este anticiparea unei creșteri a costurilor asociate impozitului pe profit și TVA.

Pe de altă parte, în ciuda incertitudinii generate de factorii externi, directorii financiari rămân optimiști cu privire la creșterea veniturilor. Cu toate acestea, prudența rămâne esențială, cu o preferință clară pentru consolidarea managementului costurilor pentru a menține bilanțurile companiilor într-o formă bună.

Intensificarea cadrului de reglementare este considerată cel mai mare risc pentru companiile din România, cu o atenție sporită acordată și altor aspecte precum lipsa angajaților calificați și reducerea cererii. În acest context, reducerea costurilor este o prioritate pentru multe companii în 2024.

În lumina acestor provocări, este important să aveți alături un partener de încredere în afaceri. Crystal Business Solutions vă poate ajuta să navigați prin complexitatea mediului de afaceri, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul înființării firmelor, actualizării datelor în Registrul Comerțului și multe altele. Cu o echipă experimentată și cunoștințe solide, suntem aici pentru a vă susține în atingerea obiectivelor dumneavoastră și pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră este în conformitate cu reglementările și tendințele pieței.

Pentru mai multe informații și pentru a beneficia de expertiza noastră, nu ezitați să ne contactați astăzi!